Bence – két év múlva…

Bence  nagyon sokat dolgozott, mert májusban szinte naponta írták a nehezebbnél nehezebb dolgozatokat. Volt, hogy apróbb hibák (időnként kicsit nagyobbak is) itt-ott becsúsztak, melyek miatt előfordult, hogy 1-2 ponttal, vagy 1-2 százalékkal maradt le az 5-ről. De voltak hihetetlenül remek dolgozatai is: matematikából a szorzás és osztás (75 művelet mért idő alatt, amiből a percenkénti hibátlan műveletek száma alapján osztályoztak) 5* lett. Az osztásnál a percenkénti hibátlan műveletek száma 17 volt!

Magyarból a szövegértése nagyon szépen alakul, rengeteg ötöst kapott és szabadidejében is falja a könyveket. A helyesírást még tanuljuk, időnként bizonytalan, de nem reménytelen! :-)))

Összességében és nem is kertelek tovább: remek bizonyítvánnyal örvendeztetett meg mindannyiunkat! A fent leírt okok miatt magyarból 4-t kapott, az összes többi tantárgyból 5-t!!!  Matekból is!!!!!!!! Szorgalmáért pedig nevelőtestületi dicséretben részesítették!!!

Nagyon boldogok és büszkék vagyunk Bencére és nem tudom elfelejteni, ha Te annak idején nem fekteted le azokat az alapokat, amikre építkezhetünk, most nem tarthatnánk itt!

Nagyon köszönjük Neked!

 

Kriszti és Bence

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress