Munkatársaink

kicsi

 

PARRAGNÉ Bacsek Gabriella

Szakvizsgázott fejlesztőpedagógus-tanító, Alapozó mozgás, homloklebeny,  NILD és AIT terapeuta

1990-ben szereztem tanítói diplomát. 14 évig tanítottam alsó tagozaton. Itt és saját 3 gyermekem kapcsán találkoztam a tanulási problémákkal. Azóta ennek a problémának áldozom az időm nagy részét. Mivel ezeket a problémákat óvodás korban fel lehet ismerni, kezdtem el óvodásokkal foglalkozni, prevenciós jelleggel. 10 évig voltam fejlesztő-pedagógus egy óvodában.

Jelenleg, az általam alapított Csillagjáró Fejlesztőházban, óvodás és kisiskolás gyermekek képességfejlesztésével foglalkozom.

 

DANÓCZY Anita

Fejlesztő- és gyógypedagógus, Alapozó mozgás, homloklebeny  és TSMT mozgásterapeuta

2003-ban végeztem fejlesztő pedagógusként, majd 2008-ban gyógypedagógus diplomát szereztem tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányon. Kiemelten a gyerekek komplex képességfejlesztésével foglalkozom, szakmai tudásomat folyamatosan tovább fejlesztettem az alábbi területeken: Beszédészlelés- és beszédmegértés diagnosztika és terápia; Sindelar kognitív terápia; Alapozó Terápiák mozgásterápia; Kulcsár Mihályné mozgásterápia (Delacato); Tervezett Szenzomotoros Tréning (TSMT-I. mozgásterápia).

Az utóbbi években a mozgásterápiák elkötelezettje lettem, hiszen a tanulási, viselkedési, figyelmi problémákat leghatékonyabban a kiváltó okok feltárásával, a gyökereknél lehet kezelni. Mozgásterapeutaként a mozgásfejlődésükben, beszédfejlődésükben elmaradott, idegrendszer éretlen, iskolaéretlen, figyelem zavarral küzdő óvodásokkal és kisiskolásokkal foglalkozom.

A Csillagjáró Fejlesztőházban 2014 óta dolgozom TSMT-I. és Alapozó Terápiák mozgásterapeutaként.

 

HERÉDI Julcsi

konduktor-óvodapedagógus, Alapozó mozgás terapeuta

2011-ben végeztem a Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézetében konduktorként, óvodapedagógus szakirányon. 2015-ben elvégeztem az Alapozó Terápiás tanfolyamot. Munkáim során tanköteles korú óvodások részképesség-fejlesztésével, mozgásfejlesztéssel, tanulási képességek fejlesztésével foglalkozom, valamint központi idegrendszeri sérüléssel rendelkező gyermekekkel és/vagy felnőttekkel, valamint 2015 nyara óta Alapozó Terápiával.

2016 szeptemberében kezdem meg tanulmányaimat az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar értelmi fogyatékosok pedagógiája és autizmus-spektrumzavar szakirányokon.

A Csillagjáróban 2015 szeptembere óta “játszom” a gyerekekkel.

FENYVESI Zsolt

Testnevelő – gyógytestnevelő tanár, Alapozó mozgás terapeuta, Schroth szerinti scoliois terapeuta

Három kislány édesapja vagyok. 2006-ban végeztem testnevelőként, majd 2012-ben gyógytestnevelő végzettséget szereztem a TF-en. 8 évig gimnáziumi testnevelő voltam. Jelenlegi munkahelyem a Budaörsi Pedagógiai Szakszolgálat, ahol gyógytestnevelő és mozgásterapeuta vagyok. Gyerekek testtartás javításán dolgozom délelőtt.
Életem a mozgás, de nem vagyok a versenyzés megszállottja, így lettem gyógytestnevelő, majd jutottam el az alapozó terápiához. Hiszem, hogy mozgás által megélt élmények segítik a gyermekeink idegrendszeri, mentális és fizikai fejlődését. A terápia alatti koncentrált figyelem, fegyelem nagyon jól rögzült minta lesz a gyerekekben, és a terápián kívül is használatba veszi azt a képességét, hogy figyelni jó.
A Csillagjáró fejlesztőház szakmai stábja 2017-től fogadott be.

 

NAGY PÉTERNÉ / Zsuzsa

konduktor, pszichopedagógus, pedagógiai szakpszichológus 

4 diplomás nagymamaként az 5. diplomámat Nóri unokámból írhatnám, aki kora babaként érkezett meg hozzánk.

Az eddig megszerzett tudásom javát az ő fejlesztésére fordítottam oly módon, hogy nála érvényesülhessen a prevenció és annak minden áldásos formája.

Így lett az ő története sikersztori, melyet logopédus kollégám megírt, és kétszer is megkönnyezhettem már.

2004 óta csecsemő és kisgyermek pszichológusként főleg korai fejlesztéssel foglalkoztam, foglalkozom.

2015-ben szülősegítő tréningen,

2017-ben szakembereknek szóló érzékenyítő tréningen vettem részt.

A napokban kaptam meg a Mesezene elvégzéséről szóló tanúsítványomat, mely nagycsoportos óvodások olvasásának előkészítésére, illetve annak érzékenyítésére tesz jó szolgálatot.

Nagy örömmel és szívesen kapcsolódom be a team munkájába.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress