TERÁPIÁK

Azért vagyunk, hogy ne kelljünk!

Fejlesztőházunkban olyan tanulási problémákat előzünk meg, illetve korrigálunk, amik az írásnál, olvasásnál, számolásnál és szövegértésnél jelentkezhetnek.

Ezeket a problémákat már óvodás korban is felfedezhetjük, ilyenkor megelőzhetjük a problémát és a gyermek kudarc nélkül kezdheti az iskolát. (Óvodásoknak 5-7)

Vannak gyerekek, akiknél csak az iskolában veszik észre. (Iskolásoknak 7-14) Nekik is tudunk segíteni!

Terápiáink szorosan kapcsolódnak egymáshoz, hiszen a mozgás kihat a gondolkodásra, a beszédre is, ezzel az egész személyiséget fejleszti.

Az Alapozó terápia, mint neve is mutatja az alapokat adja meg. Ez az idegrendszert stimuláló torna építi ki az összeköttetéseket. A kezdő csoportban a  helyes mozgáskivitelezés a feladat, majd a haladó csoportban a beszéd és a mozgás összekapcsolásával a tervezés és a figyelem összpontosítása a cél.

Tanulást segítő homloklebeny tréningünk a már alapozó terápián részt vett gyerekeknek és a nagyobbaknak szól. Itt is mozgással segítjük a gondolkodást, amiben már több sorozatot folytatunk egyszerre, összehangoljuk a beszédet a mozgással és a gondolkodással. 

A NILD egy komplex tanulási terápia, ami a kognitív funkciók mellett a tanuláshoz szükséges készségeket alakítja ki.

Az AIT/FST terápia a hallási figyelmet célozza meg.

A terápiákat egy általános állapotfelmérés előzi meg, ahol feltárjuk a problémákat és mindenkinek személyre szóló megoldást kínálunk.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress